ISO 9001  DE HU
  • Őrszem Kft.
  • Őrszem Kft.
  • Őrszem Kft.
  • Őrszem Kft.
  • Őrszem Kft.
 
 

Élőerős védelem

Objektum védelem

Az élÅ‘erÅ‘s vagyonvédelmi tevékenységünk keretén belül a legkorszerűbb eszközökkel vállaljuk a Megbízóink által meghatározott intézmények rendészeti, biztonsági feladatainak végrehajtását, a felügyeletünkre bízott terület, létesítmény Å‘rzés-védelmét.
A működési területeinken felállított kirendeltségek segítségével, szigorú és rendszeres ellenÅ‘rzéssel, a munkavégzéshez szükséges feltételek maximális biztosításával kívánjuk megteremteni a magas színvonalú szolgáltatás feltételeit.  Cégünk ellenÅ‘rzési rendszerének szerves része a folyamatos működÅ‘ diszpécserszolgálat. Feladata, a vagyonvédelmi rendszerek felügyeletén túlmenÅ‘en, az Őrszem Kft. vezetésének folyamatos tájékoztatása, a szolgálatban lévÅ‘ állomány intézkedési képességének fenntartása, tevékenységének irányítása.bÅ‘vebben   
 

Rendezvénybiztosítás

Szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk a rendezvényre történÅ‘ be-és kiléptetést, különös figyelemmel a közbiztonságra veszélyes eszközök ruházatban vagy csomagként történÅ‘ bejuttatására. A rendezvények ideje alatt folyamatos járÅ‘rszolgálatot biztosítunk, a biztonságot veszélyeztetÅ‘, a rendezvényt zavaró személyeket távol tartjuk.  A fenti intézkedések sorozatával biztosítjuk a rendezvények zavartalan lebonyolítását. 

^ Fel az oldal tetejére

 

Ha kérdése, véleménye lenne bármely termékünk vagy szolgáltatásunk kapcsán, írjon bátran vendégkönyvünkbe. Vendégkönyv

Partnereink

Pannónia-Security Kft.

Nyugat Magyarországi Tűz-, Munka- és Környezetvédelmi Kft.

Marcalgergelyi Joó-tó horgásztó